ScoaladeAntreprenoriat

Startup-urile inscrise la How to Web Startup Spotlight pot castiga premii in valoare de peste 30.000 de dolari

shutterstock_326979212

In perioada 31 octombrie – 2 noiembrie 2016, Bucurestiul gazduieste cel mai important eveniment dedicat inovatiei in tehnologie si antreprenoriatului din Europa de sud-est: How to Web Startup Spotlight. Conferinta urmareste sa incurajeze startup-urile in tehnologie, precum si sa ofere posibilitatea investitorilor si companiilor de outsourcing sa intre in contact cu antreprenorii si dezvoltatorii de produse tech inovative.

50 de startup-uri isi vor prezenta produsele pe scena principala

Dintre toate startup-urile inscrise la eveniment, 50 vor avea ocazia sa-si prezinte produsele in fata potentialilor investitori, pe scena How to Web. Acestia vor concura pentru premii in valoare de peste 30.000 de dolari la categoriile “Cel mai bun startup”, “Cel mai inovativ startup”, “Cel mai bun startup in domeniul securitatii cibernetice” si “Startup-ul cu cea mai buna poveste”, premiile fiind oferite de IXIA Romania, Bitdefender si Cyberghost. Pe langa premiile in bani, antreprenorii vor avea ocazia sa se intalneasca unu la unu cu potentiali parteneri, sa participe la sesiuni de pregatire si sa primeasca sfaturi practice cu privire la finantarea afacerilor.

La eveniment vor participa peste 80 de mentori si 14 fonduri de investitii

How to Web Startup Spotlight pune la dispozitia participantilor sesiuni dedicate de mentorat cu peste 80 de mentori din Romania si din strainatate, oferindu-le ocazia sa-si prezinte produsele in fata a 14 fonduri de investitii, in frunte cu investitorii Vitaly Golomb (HP Tech Ventures), Hussein Kanji (Hoxton Ventures), Ondrej Bartos (Credo Ventures) si Alan Clayton (SOS Ventures).

Inscrieri pana pe 25 septembrie pentru startup-urile in tehnologie

Mai sunt 2 zile in care fondatorii de startup-uri care dezvolta produse inovatoare se pot inscrie la How to Web Startup Spotlight. Printre domeniile vizate se numara eHealth, industria hardware, platformele B2B, Big Data si Analytics, Fintech, Securitatea Cibernetica, Educatie, Agrotech, precum si Gaming & Entertainment.

Principalele conditii de participare sunt:

  1. Startup-urile trebuie sa aiba cel mult 2 ani de activitate
  2. Sa fi dezvoltat cel putin 1 prototip al produsului
  3. Sa fi obtinut investitii in valoare de cel mult 500.000 EUR

Inscrierile se fac direct pe site-ul conferintei, care poate fi accesat aici. De asemenea, cei interesati mai pot achizitiona astazi bilete de tip very early bird pentru How to Web Conference 2016.

Sursa foto: Rawpixel.com / Shutterstock.com

About the author

Acest site dedicat oamenilor intreprinzatori a aparut din pasiune pentru antreprenoriat si cu ajutorul unui proiect european la care Asociatia Travel Focus a fost partener. Ne propunem ca inclusiv dupa finalizarea proiectului sa-l dezvoltam si sa il transformam intr-un portal de interes, cu informatii utile pentru oamenii de afaceri, dar mai ales pentru cei la inceput de drum, dornici sa se lanseze in afaceri.

Related

JOIN THE DISCUSSION