ScoaladeAntreprenoriat

Orange Romania invita parintii si copiii la un atelier de programare IT

orange

Orange Romania organizeaza in acest weekend, in cadrul Bucharest Science Festival, un atelier de programare IT, care li se adreseaza parintilor si copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani.

Prin organizarea evenimentului, Orange si Edusfera isi propun sa promoveze programarea IT si sa le dea posibilitatea copiilor sa invete lucruri noi alaturi de parintii lor.

Echipele care se vor inscrie la atelier vor fi formate dintr-un parinte si un copil. Timp de 2 ore, cursantii vor invata notiuni de programare IT de baza, aplicand elementele teoretice in cadrul unui exercitiu de creare de jocuri si aplicatii online.

Atelierul va avea loc sambata, 1 octombrie, la ora 10:00, la Tech Hub (str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, sector 2, Bucuresti). Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa trimita un mail la adresa csr@orange.ro, in care sa specifice numele participantilor si varsta copilului. Locurile sunt limitate si se vor ocupa in ordinea inscrierilor.

Pentru mai multe detalii despre festival, accesati site-ul www.bucharestsciencefestival.ro.

Sursa foto: wsj.com

About the author

Acest site dedicat oamenilor intreprinzatori a aparut din pasiune pentru antreprenoriat si cu ajutorul unui proiect european la care Asociatia Travel Focus a fost partener. Ne propunem ca inclusiv dupa finalizarea proiectului sa-l dezvoltam si sa il transformam intr-un portal de interes, cu informatii utile pentru oamenii de afaceri, dar mai ales pentru cei la inceput de drum, dornici sa se lanseze in afaceri.

Related

JOIN THE DISCUSSION