ScoaladeAntreprenoriat

O idee de afacere sustenabila si eco-friendly: Tablo

Tablo

Tablo.ro este o afacere online pornita din pasiunea antreprenorilor care i-au pus bazele de a crea obiecte decorative hand-made, precum lampi, ceasuri de birou sau brelocuri. Insa, ceea ce este mai interesant este ca toate aceste obiecte sunt concepute din lucruri care, in mod normal, ar trebui aruncate. Asadar, daca va doriti sa va deschideti un business din care sa castigati profit prin reciclare, creand obiecte de decor inedite, Tablo este un exemplu foarte bun de la care va puteti inspira.

Ce puteti cumpara?

Daca doriti sa va achizitionati o lampa decorativa inedita sau un ceas de birou care va atrage cu siguranta atentia, pe site-ul celor de la Tablo veti putea gasi asa ceva. Obiectele au ca baze cele mai neasteptate obiecte, de la discuri de ambreiaj si rulmenti de roata, pana la componente de calculator, precum hard-disk-uri sau procesoare. De asemenea, afacerea Tablo presupune si executarea unor produse la comanda, in functie de componentele si culorile disponibile pe stoc.

Pret si livrare

Preturile produselor variaza de la 15 lei pentru un breloc, pana la 100- 150 de lei pentru o lampa decorativa sau un ceas de birou. In plus, cei de la Tablo pot crea si logo-uri decorative pentru localuri, pretul acestora variind in functie de marime si dorintele clientului.

In ceea ce priveste pretul livrarii, acesta difera pentru fiecare obiect in parte, in functie de greutatea produsului, care poate fi intre 8 grame si 6 kilograme. Pretul total, care include produsul si livrarea sa, este calculat in momentul in care se da comanda pe site, apoi este confirmat prin intermediul unui apel telefonic.

In cazul in care comandati un produs, plata sa va putea realiza ramburs, atunci cand curierul va preda coletul.

About the author

Acest site dedicat oamenilor intreprinzatori a aparut din pasiune pentru antreprenoriat si cu ajutorul unui proiect european la care Asociatia Travel Focus a fost partener. Ne propunem ca inclusiv dupa finalizarea proiectului sa-l dezvoltam si sa il transformam intr-un portal de interes, cu informatii utile pentru oamenii de afaceri, dar mai ales pentru cei la inceput de drum, dornici sa se lanseze in afaceri.

Related

JOIN THE DISCUSSION