ScoaladeAntreprenoriat

Iata detalii despre Central European Startup Awards, festivalul dedicat startup-urilor din Europa Centrala si de Est!

central european startup awards

Central European Startup Awards este un festival unic aflat deja la a 3-a editie, care urmareste sa inspire, sa incurajeze si sa ofere recunoastere antreprenorilor din Europa Centrala si de Est. Unicitatea sa consta in faptul ca reprezinta singura serie de evenimente dedicate startup-urilor din aceasta regiune, care nu include sesiuni de pitching sau conferinte. Este vorba, pe scurt, despre acordarea unor premii la 12 categorii, printre care se numara “Startup-ul anului”, “Cel mai bun startup fintech” si “Cel mai bun incubator de afaceri”.

Crearea unei comunitati de antreprenori la nivel regional

Scopul principal al evenimentelor din cadrul Central European Startup Awards este de a facilita comunicarea dintre startupuri, antreprenori cu experienta, investitori si suporteri ai sistemului antreprenorial care provin din locuri diferite si au avut parte de experiente complementare. Asadar, se urmaresc incurajarea inovatiei prin schimbul de idei in cadrul comunitatii, dar si acordarea de sprijin financiar sau expertiza pentru a impulsiona cresterea ecosistemului antreprenorial.

Premierea celor mai bune startup-uri la 12 categorii

Anul trecut, castigatorii la cele 12 categorii au fost din Romania, Austria, Croatia si Ungaria, tara noastra castigand nu mai putin de 3 premii, obtinute de Mira Rehab – “Cel mai bun startup cu impact social”, Hub OneZero – “People’s choice” si Melania Galea – “Cea mai influenta femeie”.

In 2016 nominalizarile s-au facut in perioada 5-25 septembrie, urmand ca lista scurta sa fie anuntata pe 11 octombrie. Incepand cu 13 octombrie, oricine poate vota online pentru castigatorii la nivel national, dupa care, pe 16 noiembrie, se va da start vot la nivel regional.

Anul acesta, categoriile de premiere sunt “Startup-ul anului”, “Investitorul anului”, “Cel mai bun startup fintech”, “Cel mai bun startup IoT”, “Cea mai influenta femeie”, “Cel mai bun spatiu de lucru”, “Cel mai bun startup aflat in stadiul incipient”, “Cel mai bun incubator de afaceri”, “Cel mai bun startup cu impact social”, “Cel mai bun dezvoltator de jocuri indie”, “Cea mai buna solutie in domeniul inteligentei artificiale” si “Cea mai buna experienta a utilizatorului”.

Pe 1 decembrie va avea loc Marea Finala CESA2016, in cadrul careia vor fi anuntati castigatorii. Pentru mai multe informatii despre Central European Startup Awards, viziteaza site-ul centraleuropeanstartupawards.com.

Sursa foto: centraleuropeanstartupawards.com

About the author

Acest site dedicat oamenilor intreprinzatori a aparut din pasiune pentru antreprenoriat si cu ajutorul unui proiect european la care Asociatia Travel Focus a fost partener. Ne propunem ca inclusiv dupa finalizarea proiectului sa-l dezvoltam si sa il transformam intr-un portal de interes, cu informatii utile pentru oamenii de afaceri, dar mai ales pentru cei la inceput de drum, dornici sa se lanseze in afaceri.

Related

JOIN THE DISCUSSION