ScoaladeAntreprenoriat

Ghidul antreprenorului la inceput de drum

Rawpixel.com

Ti-ar placea sa pui bazele propriului business, insa nu ai prea multe cunostinte in domeniul antreprenorial? Nu trebuie sa-ti faci probleme, majoritatea oamenilor de succes au inceput de la zero si au invatat pe parcurs totul despre principiile si legile nescrise din mediul de afaceri.

Ne-am gandit la tine atunci cand am conceput „Ghidul antreprenorului la inceput de drum”, un material cu informatii utile, usor de parcurs, in care vei gasi tot ce ai nevoie pentru a porni pe calea antreprenoriatului. Daca citesti acest material cu mintea deschisa si iti propui sa urmezi sfaturile incluse in paginile sale, inceputul tau in afaceri va fi mai mult decat promitator si vei fi pregatit pentru orice.

Ce informatii vei afla din e-book?

Materialul a fost structurat astfel încât îți va fi ușor să descoperi toate informațiile de care ai nevoie pentru a fi un bun antreprenor.

Prima parte a e-book-ului

Iti prezentam cateva notiuni introductive despre antreprenoriat, principiile unui antreprenor de succes, principalele motive pentru care sa alegi sa devii antreprenor, precum si pasii de urmat pentru a transforma o idee intr-un start-up.

A doua parte

Vei afla despre importanta dezvoltarii unei strategii de relatii publice cu cateva luni inainte de lansarea afacerii. Iti oferim sfaturi si sugestii utile cu privire la strategia de PR potrivita pentru afacerea ta si vom parcurge impreuna etapele esentiale in promovarea unui business.

Bonus – Tips and Tricks

Ultima parte a materialului, intitulata „Tips & tricks pentru antreprenori”, este gandita astfel incat sa-ti ofere insight-uri pretioase, informatii direct de la sursa si „trucuri” care te vor ajuta sa realizezi tot ce iti propui pe plan profesional.

Printre aceste sfaturi se numara sugestii de locatii unde sa-ti deschizi o afacere, strategii pentru a evita esecul in business, obiceiurile antreprenorilor de succes, precum si o serie de informatii cu privire la tipurile de programe de finantare de la stat (SRL-D, Femeia Manager, Start).

E-book-ul „Ghidul antreprenorului la inceput de drum” il poti descarca de aici:

Ghidul antreprenorului la inceput de drum

Sursa foto: Rawpixel.com / Shutterstock.com

About the author

Acest site dedicat oamenilor intreprinzatori a aparut din pasiune pentru antreprenoriat si cu ajutorul unui proiect european la care Asociatia Travel Focus a fost partener. Ne propunem ca inclusiv dupa finalizarea proiectului sa-l dezvoltam si sa il transformam intr-un portal de interes, cu informatii utile pentru oamenii de afaceri, dar mai ales pentru cei la inceput de drum, dornici sa se lanseze in afaceri.

Related

JOIN THE DISCUSSION