ScoaladeAntreprenoriat

Antreprenori romani pe care sa-i urmaresti

dirima antreprenori

Pentru ca stim ca esti la inceput de drum si vrei sa dezvolti o afacere de succes, dar si pentru ca suntem de parere ca este esential sa-ti alegi cele mai bune modele de urmat din domeniul business pentru a-ti atinge scopul, ti-am pregatit povestile a 5 antreprenori de succes, care sa te inspire si sa te motiveze. De la fondatorul „Youtube-ului romanesc”, la reprezentantul „World Entrepreneur of the Year” la Monte Carlo in 2015, cei despre care vei afla in materialul „Antreprenori romani pe care sa-i urmaresti” sunt romani pasionati de domeniile lor de activitate, care au reusit sa dezvolte afaceri de succes prin fortele proprii.

E-bookul (pe care il poti descarca gratuit de la finalul articolului) se axeaza intr-o mare masura pe calitatile antreprenoriale ale celor 5 intreprinzatori si urmareste sa reprezinte o sursa de inspiratie si informare pentru oricine doreste sa urmeze calea antreprenoriatului.

Exemplele alese sunt din domenii diverse si ilustreaza faptul ca nu exista o reteta a succesului in afaceri, insa exista o serie de pasi de urmat pentru a evita esecul. Importanta planificarii strategice, a dezvoltarii unui brand personal si a racordarii la evenimentele din mediul extern, fie el politic, economic, social sau tehnologic, vor fi subliniate pe parcursul lecturii.

Cei 5 antreprenori ale caror povesti de cariera sunt expuse in acest material sunt Sergiu Biris, co-fondator si CEO Trilulilu, co-fondator si CEO Zonga si co-fondator LiveRail, Mircea Tudor, singurul inventator din lume premiat de 2 ori la Geneva, Tudor Benga, co-fondator si CEO al magazinului online de carti Okian, Iulian Stanciu, CEO eMag si unic proprietar Flanco si Network One Distribution, si Cristina Batlan, fondatoarea brandului de moda Musette, recunoscut la nivel international.

Poti descarca e-book-ul direct de aici:

Antreprenori romani pe care sa-i urmaresti (e-book)

Sursa foto: Dirima / Shutterstock.com

About the author

Acest site dedicat oamenilor intreprinzatori a aparut din pasiune pentru antreprenoriat si cu ajutorul unui proiect european la care Asociatia Travel Focus a fost partener. Ne propunem ca inclusiv dupa finalizarea proiectului sa-l dezvoltam si sa il transformam intr-un portal de interes, cu informatii utile pentru oamenii de afaceri, dar mai ales pentru cei la inceput de drum, dornici sa se lanseze in afaceri.

Related

JOIN THE DISCUSSION