ScoaladeAntreprenoriat

Ai un start-up? Afla cum poti obtine finantare de la Telekom.

telekom-logo

Daca ai un start-up intr-unul dintre domeniile urmatoare: Smart City, logistica, transport, IoT, big data, cloud, securitate pe mobil, e-sanatate, poti raspunde initiativei Telekom.

Telekom, prin proiectul hub:raum, parte a programului WARP Sprints, organizeaza o caravana in Romania, urmand sa selecteze proiecte in faza incipienta.

Hub:raum pune la dispozitia companiilor de tip start-up mentorat, know-how, spatiu de lucru, acces direct la factorii de decizie din cadrul Deutsche Telekom si la peste 150 milioane de clienti. In plus, acestea pot avea si acces la investitii (pana la 300.000 de euro).

In urma a cinci editii ale programului WARP si a doua editii ale programului „Challenge Up!”, a aparut acest nou concept de accelerator. Ultimele luni ale acestui an le sunt dedicate domeniilor Smart City, logistica si transport.

Rezultatele celor cinci editii ale programului WARP sunt:

  • 3.000 de start-up-uri evaluate;
  • 58 de echipe din 18 tari, invitate sa participe la program, dintre care 10 echipe din Romania.

Astazi, la Cluj, are loc o intalnire intre Telekom si start-up-urile locale, randul celor din Bucuresti fiind pe 30 septembrie.

Sursa foto: capital.ro

About the author

Acest site dedicat oamenilor intreprinzatori a aparut din pasiune pentru antreprenoriat si cu ajutorul unui proiect european la care Asociatia Travel Focus a fost partener. Ne propunem ca inclusiv dupa finalizarea proiectului sa-l dezvoltam si sa il transformam intr-un portal de interes, cu informatii utile pentru oamenii de afaceri, dar mai ales pentru cei la inceput de drum, dornici sa se lanseze in afaceri.

Related

JOIN THE DISCUSSION