ScoaladeAntreprenoriat

9 start-up-uri cu finantare europeana

startup

Anul acesta, 40 antreprenori romani, majoritatea tineri, s-au bucurat de finantare europeana pentru afacerile lor. Printre proiectele implementate se numara o platforma online destinata artistilor, o firma care ajuta oamenii sa scape de stres, o trupa dedicata evenimentelor, o firma de curatenie si un producator de genti si accesorii din piele. Iata cine sunt 9 din cei 40 de antreprenori si care este obiectul de activitate al start-up-urilor nou-infiintate.

  1. Music Band

Oana Marinescu isi doreste sa transforme orice eveniment intr-unul spectaculos, prin muzica. Prin intermediul Music Band ea ofera concerte de maximum 5 ore (cu pauze) in timpul evenimentelor.

Marinescu Oana – oana811@yahoo.com

  1. SC CleanTeam SRL

Florentina Dumitrescu si-a propus sa se axeze in special pe segmentul corporate, iar prin intermediul firmei SC CleanTeam SRL, ea realizeaza intretinerea si curatenia atat a spatiilor rezidentiale, cat si a celor nerezidentiale.

Florentina-Cristina Dumitrescu – cristina_fdumitrescu@yahoo.com

  1. Alpha Bag

Claudia Tecuceanu doreste sa creeze accesorii pentru oamenii moderni, care sa confere amestecul perfect intre eleganta, manufactura si functionalitate. Prin intermediul AlphaBag ea realizeaza genti si accesorii contemporane din piele.

Tecuceanu Claudia Angelica – tecuceanu.claudia@gmail.com

  1. Agora

Georgiana Gheorghe este pasionata de arta, asa ca Agora este o platforma online ce conecteaza actorii principali din lumea artei si a culturii romanesti cu locatiile unde acestia pot sustine spectacole.

Gheorghe Georgiana – georgiana.gheorghe@presage.ro

  1. Fire Ring

Dan Burducea ofera prin intermediul firmei Fire Ring solutii software (SaaS) in domeniul comunicarii securizate, un subiect din ce in ce mai actual in Romania.

Burducea Dan-Alexandru – alexburducea@yahoo.com

  1. Managementul stresului

Carmen Rotaru a infiintat o firma care ajuta oamenii sa scape de stres. Acest lucru se realizeaza pe baza unei evaluari initiale a starii de sanatate, printr-o diagnoza si un tratament prescris de persoane specializate.

Rotaru Carmen Luminita – rotarucarmen2000@yahoo.com

  1. Bursa de Transport Marfuri Europeana

Florin Toma a realizat o platforma online dedicata persoanelor juridice ce reuneste cereri si oferte din domeniul transportului de marfa european. Cu alte cuvinte, a creat un site complex de anunturi de transport marfa, dedicat exclusiv persoanelor juridice.

Toma Florin Andrei – tomaflorinandrei@gmail.com

  1. Q-SHOP Software-As-A-Service

Oana Miron isi propune ca, prin intermediul Q-SHOP sa ofere clientilor posibilitatea sa se conecteze direct la ultimele tendinte de distributie a software-ului, mai exact, Software-As-a-Service in Cloud cu interfata creata special pentru dispozitive mobile.

Miron Oana-Catalina – katalyna1988@gmail.com

  1. IV Future

Ionut Vasiliu comercializeaza si implementeaza solutii de software destinate intreprinderilor mici si mijlocii ce doresc sa patrunda pe piata Uniunii Europene pentru comercializarea produselor.

Vasiliu Ionut – vasiliu.rc.ionut@gmail.com

About the author

Acest site dedicat oamenilor intreprinzatori a aparut din pasiune pentru antreprenoriat si cu ajutorul unui proiect european la care Asociatia Travel Focus a fost partener. Ne propunem ca inclusiv dupa finalizarea proiectului sa-l dezvoltam si sa il transformam intr-un portal de interes, cu informatii utile pentru oamenii de afaceri, dar mai ales pentru cei la inceput de drum, dornici sa se lanseze in afaceri.

Related

JOIN THE DISCUSSION