ScoaladeAntreprenoriat

6 lucruri de care ai nevoie pentru a deveni un antreprenor de succes

Succes

Multe persoane doresc sa devina antreprenori si sa aiba succes, dar prea putini fac ceva concret in acest sens. Este nevoie de mai mult decat de un set de aptitudini pe care sa le urmezi. Iata cateva lucruri pe care antreprenorii obisnuiesc sa le faca:

Vizualizeaza succesul

Esti la inceput si nu ai nimic decat o idee de afaceri si un plan. Daca tu nu crezi in aceasta idee, atunci cine? Antreprenorii sunt foarte buni in a vizualiza succesul pe care il poate avea un potential proiect, lucru datorat in special determinarii si perseverentei de care dau dovada. Antreprenorii cred cu adevarat ca orice este posibil. Exista o vorba: „Nu incerca. Fa-o sau nu. Nu exista sa incerci.”

Inteleg importanta de a investi in ei

Cele mai multe persoane care au bani s-ar gandi sa ii investeasca intr-un cont de economii sau la bursa. Insa un antreprenor stie ca cel mai bun mod de a investi banii este chiar in el insusi si nu ii este frica sa faca acest lucru.

Nu le este frica de competitie

Antreprenorii vad in competitie un lucru bun. Nu ai cum sa te dezvolti daca nu concurezi cu cei mai buni din domeniu. Asadar, nu iti fie frica de acest lucru. Studiaza bine concurenta, vino cu ceva nou, fii perseverent si gandeste pozitiv.

Cand ating un obiectiv se gandesc la altul nou

O mare parte din populatie isi seteaza ca obiective cumpararea unui apartament, sa castige o anumita suma de bani. Nu este nimic gresit in asta, dar important este ca, dupa ce ai realizat toate acestea, sa continui sa iti setezi si alte obiective. Un antreprenor nu este satisfacut niciodata si va continua mereu sa-si doreasca sa creasca din toate punctele de vedere. Antreprenorii de succes nu se tem sa fie inconjurati de persoane care sunt mai de succes decat ei, stiu ca au numai de invatat de la ei.

Nu renunta niciodata

Un antreprenor nu va renunta niciodata si va incerca tot posibilul sa isi indeplineasca obiectivul. La fel ca si in viata, urcusuri si coborasuri exista mereu intr-o firma, important este ca in dictionarul tau sa nu existe verbul „a renunta”.

Muncesc mai mult decat ceilalti

Cei mai multi oameni incep lucrul la ora 9:00 si petrec la birou 7-8 ore pe zi. Antreprenorii nu tin cont de acest interval si nu se dau inapoi de la a munci in afara acestui program, uneori in weekenduri sau pana seara tarziu.

About the author

Acest site dedicat oamenilor intreprinzatori a aparut din pasiune pentru antreprenoriat si cu ajutorul unui proiect european la care Asociatia Travel Focus a fost partener. Ne propunem ca inclusiv dupa finalizarea proiectului sa-l dezvoltam si sa il transformam intr-un portal de interes, cu informatii utile pentru oamenii de afaceri, dar mai ales pentru cei la inceput de drum, dornici sa se lanseze in afaceri.

Related

JOIN THE DISCUSSION