ScoaladeAntreprenoriat

Ai un startup in tehnologie? Inscrie-te la How to Web Startup Spotlight!

how to web 2016

Editia a cincea a programului de dezvoltare a afacerilor in tehnologie How to Web Startup Spotlight va avea loc pe 31 octombrie si 1-2 noiembrie 2016 in Bucuresti. Programul este deschis pentru orice startup din Europa, iar cele 50 de echipe selectate vor avea ocazia sa realizeze un pitch in fata potentialilor investitori si sa concureze pentru premii in bani oferite de parteneri.

Cum a fost la editia de anul trecut?

La Startup Spotlight 2015 au participat 30 de echipe din 9 tari, care pe parcursul celor doua zile de eveniment au avut parte de 384 de intalniri de afaceri cu 54 de experti din industrie. O treime dintre aceste startup-uri si-a marit echipa in urma experientei Startup Spotlight, iar majoritatea au dezvoltat relatii de business cu investitorii, mentorii si fondatorii pe care i-au cunoscut in cadrul programului.

Cei 4 castigatori au fost BranchTrack la categoria cel mai bun startup, Jaboo la categoria Runner-up, Safe Drive pentru cel mai bun pitch si Symme 3D, care a primit premiul pentru inovatie (IXIA Innovation Award).

Editia 2016, mai mare si cu mai mult impact pentru startup-uri

Spre deosebire de editia din 2015, anul acesta se pot inscrie echipe din toata Europa, iar evenimentul se va desfasura pe parcursul a trei zile. Cei interesati pot aplica pentru domeniile eHealth, industria hardware, platforme B2B, Big Data si Analytics, Fintech, Securitate Cibernetica, Gaming si Entertainment (jocuri, realitate augmentată, realitate virtuala, aplicatii sociale, tehnologii creative), Agrotech sau Educatie.

Startup-urile selectate vor avea parte de intalniri cu mentori dedicati si profesionisti in tehnologie si vor primi suport special daca provin din domeniile Fintech, Securitate Cibernetica si Gaming & Entertainment.

Conditii de participare

Aplicatiile sunt deschise pana pe data de 25 septembrie pentru orice startup in tehnologie din Europa care are mai putin de 2 ani de activitate, a dezvoltat cel putin un prototip al produsului si a obtinut investitii mai mici de 500.000 de euro pana in prezent.

Mai multe informatii se gasesc pe site-ul oficial al conferintei.

Sursa foto: 2016.howtoweb.co

About the author

Acest site dedicat oamenilor intreprinzatori a aparut din pasiune pentru antreprenoriat si cu ajutorul unui proiect european la care Asociatia Travel Focus a fost partener. Ne propunem ca inclusiv dupa finalizarea proiectului sa-l dezvoltam si sa il transformam intr-un portal de interes, cu informatii utile pentru oamenii de afaceri, dar mai ales pentru cei la inceput de drum, dornici sa se lanseze in afaceri.

Related

JOIN THE DISCUSSION