ScoaladeAntreprenoriat

Tendinte in 2016 pentru antreprenorii de succes

My Life Graphic

Daca vrei sa dezvolti o afacere profitabila anul acesta, primul lucru despre care ar trebui sa te informezi sunt tendintele locale si internationale in materie de business. Tendintele reprezinta influentele din mediul socio-economic, politic si cultural care isi pun amprenta pe domeniul afacerilor si ghideaza cererea pentru anumite produse si servicii.

Putem vorbi despre tendinte generale despre gestionarea unei afaceri in era vitezei, trenduri in zona tech, aplicatii mobile, social media, marketing digital sau chiar schimbari la nivelul macroeconomic, care vor afecta inevitabil zona business. Pentru a-ti usura munca, ti-am pregatit un material in care vei gasi toate tendintele relevante pentru anul 2016, pe care il poti descarca gratuit de la finalul acestui articol.

In e-book-ul „Tendinte in 2016 pentru antreprenorii de succes” vei gasi informatii utile despre tendintele din mediul de afaceri romanesc, ghidate de schimbarile din mediul politic si economic, tendintele in IT si tehnologie care vor afecta toate categoriile de business-uri, trendurile specifice pentru dezvoltatorii de aplicatii mobile, tendintele generale privind inovatia si pietele globale, precum si informatii despre generatia Z, cel mai tanar public-tinta al companiilor multinationale.

De asemenea, vei afla ce directie se recomanda sa urmezi in dezvoltarea unei afaceri (fail fast vs. grow slow), cum trebuie sa-ti adaptezi website-ul afacerii pentru a ramane competitiv in mediul online si cum sa abordezi platformele de social media (Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram) pentru a-ti maximiza vizibilitatea organica si pentru a-ti creste numarul de fani.

Poti descarca e-book-ul de aici:

Tendinte in 2016 pentru antreprenorii de succes (e-book)

Sursa foto: My Life Graphic / Shutterstock.com

About the author

Acest site dedicat oamenilor intreprinzatori a aparut din pasiune pentru antreprenoriat si cu ajutorul unui proiect european la care Asociatia Travel Focus a fost partener. Ne propunem ca inclusiv dupa finalizarea proiectului sa-l dezvoltam si sa il transformam intr-un portal de interes, cu informatii utile pentru oamenii de afaceri, dar mai ales pentru cei la inceput de drum, dornici sa se lanseze in afaceri.

Related

JOIN THE DISCUSSION