ScoaladeAntreprenoriat

Make Open Source Software Conference 2016 – un eveniment interesant pentru tinerii antreprenori

IT

Pe 23 martie 2016, cei care sunt pasionati de aplicatii software sau care vor sa isi infiinteze o afacere in acest domeniu nu pot sa lipseasca de la MOSS 2016- Make Open Source Software Conference. Asociatia Patronatului din Software si Servicii va organiza acest eveniment, dedicat dezvoltatorilor de software si celor pasionati de dezvoltatea de aplicatii software.

MOSS este un eveniment cu continut tehnic si educational care incurajeaza schimbul de experienta intre specialisti in domeniul OSINT si cei care lucreaza in IT si este o oportunitate buna pentru tinerii interesati de dezvoltarea propriei afaceri de a interactiona cu cei care deja activeaza in domeniu.

Conferinta va include doua segmente principale – Embedded & Sisteme Mobile si Cloud Solutions si va avea loc sub forma unor prezentari. Subiectele propuse pentru discutii de catre organizatori variaza de la dezvoltarea de aplicatii mobile si dezvoltarea de aplicatii pentru echipamente hardware pentru proiectare, pana la dezvoltarea de solutii cloud hibride sau aplicatii de monitorizare cloud.

Propuneri de solutii si tehnologii open source inovatoare pot fi prezentate atat de catre cei care activeaza in sectorul de afaceri, cat si de catre cei care activeaza in sectorul academic. Acestea vor fi evaluate de juriul conferintei, in functie de noutatea informatiilor, aplicabilitatea practica si impactul de afaceri dintre solutiile propuse.

Conferinta MOSS 2016 va reuni peste 150 de persoane – dezvoltatori, manageri de proiect, studenti si profesori interesati de tehnologiile open source pentru a crea mai multe oportunitati de interactiune pentru comunitatea open source in Romania.

Cei care ar dori sa ia parte la aceasta activitate ca prezentatori va trebui sa se inregistreze on-line pe site-ul evenimentului, www.mossconf.ro, incepand cu 26 noiembrie 2015.

Prima editie a MOSS, care a fost loc in martie 2015, l-a avut ca invitat special pe Brian King, Manager al Comunitatii Europene la Mozilla si a inclus prezentari, studii de caz si demonstratii live de tehnologie open source. Evenimentul a fost organizat de ANIS, in colaborare cu Intel Romania Software Development Center si a reunit peste 80 de studenti, dezvoltatorii open source si manageri de proiect.

About the author

Acest site dedicat oamenilor intreprinzatori a aparut din pasiune pentru antreprenoriat si cu ajutorul unui proiect european la care Asociatia Travel Focus a fost partener. Ne propunem ca inclusiv dupa finalizarea proiectului sa-l dezvoltam si sa il transformam intr-un portal de interes, cu informatii utile pentru oamenii de afaceri, dar mai ales pentru cei la inceput de drum, dornici sa se lanseze in afaceri.

Related

JOIN THE DISCUSSION