ScoaladeAntreprenoriat

Ingenius Hub, un spatiu dedicat tinerilor care vor sa inceapa o afacere

Ingenius Hub

Esti antreprenor sau iti doresti sa-ti deschizi o afacere? Incepand de toamna aceasta, ai parte de o veste buna: s-a deschis Ingenius Hub, un spatiu special dedicat celor interesati de afaceri. Ingenius Hub beneficiaza de doua spatii de lucru prietenoase, moderne si localizate ultracentral in Bucuresti.

Unul dintre cele doua spatii se afla in apropiere de Piata Universitatii (mai exact, intre Universitate si Piata Romana) pe Bulevardul Nicolae Balcescu, iar celalalt in apropiere de Hotel Intercontinental. Asa cum am mai spus, spatiile sunt moderne, prietenoase, iar designul este cu accente traditionale romanesti.

Indiferent daca esti deja antreprenor sau business-ul tau este numai la stadiul de idee, te poti bucura de acest spatiu, marele avantaj fiind acela ca vei cunoaste persoane cu aceeasi pasiune: antreprenoriatul.

Pentru a avea acces exista diferite tipuri de pachete, toate preturile fiind adaptate celor la inceput de cariera. Pachetul minim pentru accesul in hub incepe de la 245 RON/luna pentru 25 de ore de acces si alte beneficii.

Exista, de asemenea, pachete cu 50 de ore (485 ron/luna) sau 100 de ore (960 ron/luna) de acces in hub, plus multe alte facilitati incluse in pachetul de membership, precum printare, acces la videoproiectoare si aparatura pentru evenimente sau servicii de contabilitate.

Pe langa mentorat, spatii dedicate afacerilor, pachete de servicii business si sansa de a primi finantare din nenumarate surse, inclusiv fonduri nerambursabile, Ingenius Hub ofera si oportunitatea de a pastra o relatie apropiata cu oameni de afaceri specializati in anumite domenii, de la consultanta juridica si psihologi la contabili sau specialisti in marketing si branding. In calitate de mentori ai Ingenius Hub, acestia vor asigura consultanta lunara pentru membrii hub-ului.

About the author

Acest site dedicat oamenilor intreprinzatori a aparut din pasiune pentru antreprenoriat si cu ajutorul unui proiect european la care Asociatia Travel Focus a fost partener. Ne propunem ca inclusiv dupa finalizarea proiectului sa-l dezvoltam si sa il transformam intr-un portal de interes, cu informatii utile pentru oamenii de afaceri, dar mai ales pentru cei la inceput de drum, dornici sa se lanseze in afaceri.

Related

JOIN THE DISCUSSION