ScoaladeAntreprenoriat

Startup-urile din domeniul tehnologiei pot primi finantare in cadrul Startup Spotlight Bucharest

startup

Start-up-urile cu potential in domeniul tehnologiei vor putea intra in contact cu potentiali investitori si mentori cu experienta in business, in cadrul Startup Spotlight Bucharest, un program de accelerare desfasurat la Bucuresti, intre 26 si 27 noiembrie, in cadrul How to Web Conference 2015, cel mai important eveniment dedicat inovatiei in tehnologie si antreprenoriatului din Europa de Sud-Est.

Cei care au o idee de afaceri in domeniul tech pot aplica pe site-ul programului pana pe 30 octombrie, iar dintre acestea, 32 de start-up-uri vor fi selectate pentru a fi prezentate pe scena conferintei How to Web Startup si pentru a concura pentru premiile in valoare totala de 20.000 USD oferite de IXIA, partenerul principal al programului.

Cele 32 de echipe finaliste vor participa la 12 intalniri cu mentori, posibili parteneri sau investitori, in urma unui proces de match-making, in functie de profilul fiecarui start-up si de experienta fiecarui mentor, proces ce va fi asigurat de specialisti in domeniul tehnologiei si business-ului.

Aflat la cea de-a patra editie, Startup Spotlight ofera echipelor finaliste, in cele trei zile ale programului, acces la oportunitati de investitii si distributie, sansa de a face networking cu actori importanti din industria de tech, dar si vizibilitate, prin prezentarea ideii lor in fata tuturor invitatilor de la conferinta.

How to Web Startup Spotlight se va bucura si de prezenta unor investitori precum Erhan Erdogan, Venture Partner in cadrul 500 Startups, Max Kelly, Managing Director al Techstars London sau Martyn Davies, Director al programului de accelerare Ignite.

Startup-urile finaliste vor beneficia si de oportunitatea de a discuta direct cu posibili parteneri, dar si cu oameni specilizati in afacerile tech. Adriana Iordan, Senior Director of Product Management, Avangate, Stejara Pircan, Director Comercial la Emag, sau Dan Calugareanu, Fondator al Alliance Computers sunt printre invitatii la Startup Spotlight Bucharest, de la care tinerii antreprenori pot afla secretele unei afaceri de succes in domeniul tehnologiei.

Startup Spotlight este un program de accelerare dedicat business-urilor tech, organizat cu sustinerea mai multor companii, printre care se numara Telekom Romania, Bitdefender, CyberGhost, Microsoft sau Avangate, prin care startup-urile pot aplica pentru a beneficia de finantari sau know-how. Selectia celor 32 de finalisti este facuta de un juriu de specialitate, urmand ca finalistii sa isi prezinte proiectele la conferinta How to Web de la Bucuresti.

About the author

Acest site dedicat oamenilor intreprinzatori a aparut din pasiune pentru antreprenoriat si cu ajutorul unui proiect european la care Asociatia Travel Focus a fost partener. Ne propunem ca inclusiv dupa finalizarea proiectului sa-l dezvoltam si sa il transformam intr-un portal de interes, cu informatii utile pentru oamenii de afaceri, dar mai ales pentru cei la inceput de drum, dornici sa se lanseze in afaceri.

Related

JOIN THE DISCUSSION